joi, 15 martie 2012

Salata de pui cu dressing de avocado



Ingrediente                              
1/2 piept de pui (1 lob)
1 foaie dafin
1 fir telina frunze
5 frunze salata verde
1 morcov mic
1/4 ardei verde
1/4 ardei rosu
2 fire ceapa verde
5 fire patrunjel
sare
Dressing
1 avocado
1/2 ceapa foarte mica
1 catel usturoi
1 lingura suc de lamaie
2 linguri ulei masline extravirgin
8 linguri apa
sare
Portii: 2
Preparare
  1. Pieptul de pui se pune la fiert cu apa , foaia de dafin, fruza de telina si putina sare. Se fierbe timp de 40 minute. Dupa ce se racoreste se desface fasiute.
  2. Se taie salata verde fasii. Se aseaza pe fundul unei farfurii.
  3. Se taie morcovii si ardeii betisoare, iar ceapa verde rondele. Se presara peste salata. Se presara putina sare deasupra si se picura putin ulei de masline.
  4. Fasiutele de pui se amesteca cu patrunjelul tocat fin si sare dupa gust. Se aseaza fasiutele deasupra legumelor.
  5. In blender se pun ingredinetele pentru dressing si se mixeaza pana devin o pasta fina.
  6. Se pune cate o lingura buna de dressing peste fasiutele de pui. Se decoreaza cu frunze de patrunjel. Se serveste imediat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu